Ismerje meg tanácsadói csapatunkat!

Kapcsolat

Ismerje meg a Create 2002 Kft. tanácsadói csapatát

Az élelmiszeres vállalkozások számára nyújtott különféle tanácsadói szolgáltatásainkat 2002 óta folytatjuk ügyfeleink megelégedésére.
Ezen az oldalon a munka és tűzvédelmi szolgáltatásainkat és tanácsadói csapatunkat ismerheti meg!

Titkunk:

A hatóságokkal kialakított kapcsolatunk a közösen megtartott oktatások számának növekedésével folyamatosan mélyül, így a törvényi ismereteink és az ellenőrzésekről szerzett tapasztalataink hétről-hétre növekednek.
Ebből a tudásból naprakész segítséget és tanácsokat tudunk nyújtani azon ügyfeleink számára, akik megtisztelnek minket bizalmukkal!

Munkavédelmi és Tűzvédelmi tanácsadóink

Munkatársaink sok éves gyakorlati tapasztalattal és a feladatok elvégzéséhez szükséges szakmai végzettséggel rendelkeznek.
Így biztos lehet benne, hogy valódi segítséget fog kapni cégünk munkatársaitól.

Szunyi Vanda
Szunyi VandaMunkavédelmi technikus és Tűzvédelmi előadó
Jelenleg szülési szabadságon van, helyette keresse kollégánkat Barna Zsoltot vagy Nagygyörgyné Bartók Adriennt. Telefon: +36 70 318 8711

Szunyi Vanda

Munkavédelmi technikus (biz.szám:CXB B 499202) és Tűzvédelmi előadó (biz.szám: CXB C 774649)

Munkavédelmi technikusi végzettségem 2014-ben, tűzvédelmi előadói végzettségem 2017-ben szereztem meg.

Munkavédelmi technikusként az első másfél évemben az ipari területek, létesítmények(fémipar, műanyag ipar, faipari termékek előállítása, kandalló gyártás, gyufagyártás, ruhaipari nagyvállalat)munkavédelmi koordinálását végeztem, valamint számos építési terület és épület gépészeti vállalkozás munkavédelmi, tűzvédelmi felügyeletét és koordinálását végeztem, természetesen az ott dolgozó meglévő és új munkavállalók munkavédelmi és tűzvédelmi oktatását is ideértve.

Számos vállalatnál voltam jelen, mint munka és tűzvédelmi megbízott, ahol széles körűen igyekeztem feltárni az adott szakterületek munkavédelmi és tűzvédelmi sajátosságait, és az egyes szakterületek munka és tűzvédelmi előírásainak megvalósításához szükséges információkat, gyakorlati megoldásokat elsajátítani az adott területekért felelős hatósági személyekkel együttműködve.

Az elmúlt 1 évben igyekeztem szakmai látókörömet bővíteni, így széles rálátást kaptam a kereskedelmi és vendéglátó egységek munka és tűzvédelmi követelményeire, a követelmények fizikális megvalósításának módszereire., egyes hatóságok elvárásaira és a megvalósításokat érintő gyakorlati megoldási lehetőségekre.

Jelenleg szülési szabadságon van, helyette keresse kollégánkat Barna Zsoltot vagy Nagygyörgyné Bartók Adriennt.

Telefon: +36 70 318 8711

Barna Zsolt
Barna ZsoltMunkavédelmi technikus

Barna Zsolt

Munkavédelmi technikus (biz. szám: CXB B 144666)

Zsolt a helyszíni és telefonos felmérések során segíti tanácsaival Ügyfeleinket.

Elérhetőség: 70/770-0317

Nagygyörgyné Bartók Adrienn
Nagygyörgyné Bartók Adriennügyvezető

Nagygyörgyné Bartók Adrienn

Ügyvezető, Vezető tanácsadó, HACCP auditor, szaktanácsadó (biz. szám: 2001/53)

2001-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Karán.

2001 óta dolgozom tanácsadóként, ahol a fő feladatom volt a HACCP rendszerek kiépítése, elsősorban akkor még az élelmiszeripar területén.
2002-ben elvégeztem egy HACCP auditori tanfolyamot így pontos rálátást szereztem a HACCP rendszerek felülvizsgálati módszereivel kapcsolatban.

2003 óta vagyok a tulajdonosa, ügyvezetője és tanácsadója a Create 2002 Kft-nek. Ez idő alatt számtalan HACCP rendszert építettem ki és vizsgáltam felül. Vannak, akik 2004 óta folyamatosan dolgoznak velem, így lassan 10 éve tudhatom ügyfeleim körébe.

Több kollégát indítottam el ezen az úton és próbáltam belőlük magas színvonalon képzett tanácsadót faragni. Jelenleg 3 kollégám útját egyengetem ezen a területen.
Munkám során számtalan problémával találtam szembe magam, amit sikeresen megoldva jutottam el oda, hogy még mindig működő vállalkozásomat irányítom.
Ezalatt a 10 év alatt több új területet vezettünk be a tevékenységeink közé, mint a Munkahelyi kockázatelemzés-, a Kémiai kockázatelemzés készítése és a Higiéniai oktatások megtartása.

2006-2009 közötti időszakban rendszeresen tartottunk Élelmiszerhigiéniai oktatásokat az ellenőrző hatóságokkal közösen (ÁNTSZ, Állategészségügy). Ebben az időszakban sokat tanultam az ellenőrzési szokásokról és elvárásokról, melyet hasznosítva sok ügyfélnek nyújtottunk segítséget az ellenőrzésekkel és dokumentációkkal kapcsolatban.

Munkám során kaptam kritikát és elismerést is. A kritikákból tanultam, és most is tanulok. Elismerésnek számít számomra, hogy jelenleg 1.500 aktív ügyféllel rendelkezik az általam vezetett vállalkozás, ezért továbbra is legjobb tudásunk szerint végezzük munkánkat.

Elérhetőség: 70/318-8711